У Одесі пройшов благодійний різдвяний ярмарок

У Одесі пройшов благодійний різдвяний ярмарок
381915 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже вдесяте в Одесі проводять ярмарок, у якому беруть участь не тільки одесити та українці загалом, а й навіть представники інших країн. Вперше такий захід пройшов ще у 2011. І з того часу він став доброю традицією.

Кожен рік такий ярмарок є способом зібрати кошти для лікарень міста та області. І люди про це знають, тому без проблем і себе радують новими покупками та смачною їжею, і витрачають інколи навіть трохи більше, ніж планувалося, знаючи, що кошти підуть на допомогу. Цього ж разу ярмарок допомагає комунальному некомерційному підприємству "Дитяча міська лікарня №3", що знаходиться безпосередньо в Одесі. Така ярмарки відбуваються не тільки тут, але саме Одещина вирізняється строкатим національним складом. Тут багато дипломатичних представників різних країн і більшість з них беруть участь у заході.

Цього року ярмарок проходив у Міському саду. Учасниками виявилися, окрім одеситів, ще 14 країн. На цьому ярмарку можна було спробувати страви різних країн, таких як Грузія, Румунія, Італія, Німеччина та інших. Також можна було придбати різноманітні сувеніри, косметику й одяг. Окрім цього, звісно, показали учасники й взагалі свою культуру, виступивши на сцені.

В Одесі поважають культури інших країн. І вони відплачують сповна, так само добре, а головне толерантно ставлячись до України. І це не може не радувати. Так само як і те, що такий дипломатичний ярмарок проходить із дійсно шляхетною метою. Навіть адміністрація міста наголошує, що якби не підтримка жителів та дипломатичного корпусу – такої краси не було б. І дякує за це людям.

Загалом на ярмарку зібрали понад 370 тисяч гривень. Тепер їх передадуть Дитячій міській лікарні №3 та здійснять на них закупівлі обладнання, яке так необхідне маленьким пацієнтам.

ПРЯМИЙ ЕФІР