Автобус одеського футбольного клубу закидали камінням та димовими шашками

Автобус одеського футбольного клубу закидали камінням та димовими шашками
434244 ПЕРЕГЛЯДІВ

Футбольних фанатів інколи називають одними із найагресивніших. І інколи таке враження дійсно складається, адже якщо команда, за яку вони вболівають, робить щось "не те", в неї буквально може полетіти каміння.

"Чорноморець" відіграв матч з командою "Металіст-25". І навіть отримав у ньому перемогу. Але перед грою фанати команди, яких ще називають ультрас, вирішили чи то налякати команду, чи просто так виразити свою позицію. Автобус із футболістами їхав до стадіону, де й проходила гра. В той момент вони вже наближалися до парку Шевченка. І невідомі, що приховували свої обличчя масками та балаклавами, почали проявляти агресію. Спочатку словесно, потім же полетіло каміння та навіть димові шашки. У результаті цього було розбито велике заднє вікно автобуса.

На щастя, постраждалих немає. Автобус вчасно прибув до стадіону та гра пройшла. Але чому фанати вирішили піти шляхом агресії, а не діалогом – дивуються навіть інші шанувальники команди. Відомо, що така ситуація сталася через те, що у команду запрошують багато учасників та тренера з київської команди "Динамо".

Національна поліція вже повідомила, що відкрито кримінальну справу. Вона вже у Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Тих, хто займався таким вандалізмом чекає відповідальність за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство групи осіб). Загрожує така стаття позбавленням волі до чотирьох років.

ПРЯМИЙ ЕФІР