Пожежа у двоповерховому будинку в Дніпрі: вигоріло майже вщент

Пожежа у двоповерховому будинку в Дніпрі: вигоріло майже вщент
325151 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вогонь – це стихія, яку складно підкорити. Щобільше, це стихія руйнівна, яка може навіть забирати життя та дах над головою. І жителі Дніпра це відчули на собі.

Пожежа, яка на щастя не забрала людських життів, сталася на території садового товариства "Золотий Пармен". Там на вулиці Горіховій, знаходиться не один будинок. Але з якихось причин двоповерхова будівля загорілася. Поки що з'ясовується, чому ж це сталося. Але факт лишається фактом – сталося займання. Сусіди побачили вогонь та викликали службу порятунку. Але навіть рятувальники не надто змогли допомогти у цій ситуації.

На місце виїхали працівники одного з відділень державної пожежно-рятувальної частини. Але по приїзду виявилося, що до будинку проїхати було дуже складно. Причиною цього було те, що довкола були припарковані машини, які фактично блокували проїзд великого спеціального транспорту. Коли пожежники таки змогли дістатися до будівлі, виникла проблема з тим, що до джерел води доступу не було. Тому на місце відправили автоцистерну з водою, що також забрало час. Водночас вже виникала загроза того, що вогонь може перейти на інші будинки, адже здійнявся вітер.

Пожежу змогли локалізувати та за пів години ліквідувати. Відомо, що в той час у будівлі не було людей, тому постраждалих, а тим паче загиблих немає. Загалом же у пожежі знищено майно, перекриття та дах. Будинок вигорів майже повністю. Площа пожежі становила близько 100 квадратних метрів.

Щоб загасити цю масштабну пожежу, залучили 9 осіб особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки. Причини виникнення пожежі з'ясовуються.

ПРЯМИЙ ЕФІР