ДОПОМОГА ЦИВІЛЬНОМУ НАСЕЛЕННЮ ТРИВАЄ

ДОПОМОГА ЦИВІЛЬНОМУ НАСЕЛЕННЮ ТРИВАЄ
350829 ПЕРЕГЛЯДІВ
До Вінниці та Миколаєва прибули автопотяги з тридцяти тонним вантажем гуманітарного призначення.
Як повідомив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, гуманітарний вантаж складається з інвалідних колясок, медикаментів, дитячого харчування та їжі довготривалого зберігання.
Вантаж передано благодійним фондом «Міжнародна асоціація підтримки України» керівницею якого є Ольга Чуйко у ході співпраці з Командуванням об’єднаних сил ЗС України, у межах наявних гуманітарних ініціатив.
- Допомога надходить з Італії, Німеччини, Польщі, Греції, Литви та Сполучених Штатів Америки. Щиро підтримуючи український народ, наші друзі з інших країн допомагають забезпечити українців усім необхідним, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач подякував тим, хто не втомлюється допомагати й забезпечувати потреби людей, які постраждали внаслідок російсько-української війни.
- Об’єднавши всі наші зусилля, ми зможемо подолати будь-які перешкоди, що наразі існують. Коли будемо підтримувати один одного, тоді обов’язково переможемо, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Доставка гуманітарної допомоги здійснювалася «Асоціацією міжнародних автомобільних перевізників України – АсМАП» на чолі з президентом Леонідом Костюченко в тісній координації з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, а також обласними військовими адміністраціями Вінниці й Миколаєва.
Разом переможемо!
ПРЯМИЙ ЕФІР