Українців закликають підтримати хімічну кастрацію педофілів

Українців закликають підтримати хімічну кастрацію педофілів
229925 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відповідна петиція з’явилась на сайті Верховної Ради України. Анна Маляр — таким чином ініціаторка закликає народних депутатів захистити дітей від сексуального насильства та підтримати законопроект No 6607.

Також, підтримати петицію на своїй офіційній сторінці у соціальних мережах закликав перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

«29 июля 1994 года в Гамильтоне, округ Мерсер, штат Нью-Джерси, семилетняя Меган Канка была изнасилована и убита соседом Джесси Тиммендекасом. Преступление вызвало широкое внимание общественности к проблеме педофилии, после чего последовало принятие в мае 1996 года Закона Меган (Megan’s Law). Согласно этому закону общественность получила доступ к информации о местонахождении преступников, осужденных за преступления на сексуальной почве. Тогда весь штат Нью-Джерси поднялся с требованием принять соответствующий закон, и он был принят. Украина — не Америка, и мы — не они, мы можем принимать законы по неотложным переименованиям улиц, евробляхам и еще что-то, но только, к сожалению, не о защите детей. Может, все же примем наш закон ради Дарьи Лукьяненко или ради памяти той же Алины Васютиной с Горняка (Донецкой области), которая два года назад была изнасилована подонком? Сколько еще детей мы должны потерять», - зауважив В’ячеслав Аброськін.

Анна Маляр у тексті петиції зазначає, що дослідження Ради Європи «Скільки дітей зазнають насильства в Україні» у 2017 році показало, що 21% опитаних дітей піддавалися сексуальному насильству.Два роки тому був розроблений законопроект No6607,http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=62078 який спрямований на захист дітей від сексуального насильства, але він досі проходить доопрацювання.

Проте, за весь час жодна людина, яка висловлювала зауваження чи критику стосовно даного документу, не згадала про права дітей-жертв. Будь-яка дискусія виникає виключно щодо прав ґвалтівників, збоченців та педофілів.

Законопроект No 6607 пропонує три новації, але нижче вони викладені в компромісному з захисниками прав злочинців варіанті:

  1. Запровадження Єдиного реєстру осіб, засуджених за статеві злочини щодо дітей. Мета реєстру – не допустити до роботи у дитячих закладах осіб, які раніше засуджувались за сексуальне насильство над дітьми. Реєстр напівзакритий. Доступ до реєстру матимуть правоохоронні органи та Мін'юст. Право на отримання інформації з реєстру матимуть керівники дитячих закладів.

  2. Посилення відповідальності за статеві злочини проти дітей.

  3. Хімічна кастрація. Це не покарання, а добровільний захід медичного характеру, передбачений для осіб, які: 1.Вчинили особливо тяжкий статевий злочин проти дитини 2. Мають поставлений психіатрами діагноз – педофілія. Хімічна кастрація – це введення медичних препаратів в організм людини, які знижують статевий потяг і діють протягом певного часу.“Хімічна кастрація вже застосовується до осіб, які вчинили статеве насильство над дітьми, в таких країнах: США, Великобританії, Німеччина, Польща, Чехія, Південна Корея, Аргентина, Росія, Казахстан”, - йдеться у петиції.

Нагадаємо, вчора в селищі Іванівка Одеської області правоохоронці виявили тіло зниклої 13 червня 11-річної дівчинки Дар'ї Лук'яненко, яка пішлана танці та зникла. Новина сколихнула усю країну. Підозрюваним у вбивстві виявився 22-річний житель цього ж селища.

Читайже також: Вбивство 5 річного хлопчика: Аваков та Князєв пообіцяли гроші та попросили пробачення

ПРЯМИЙ ЕФІР