Укрзалізниця відновлює низку поїздів у західному напрямку

Укрзалізниця відновлює низку поїздів у західному напрямку
175141 ПЕРЕГЛЯДІВ

Продаж квитків відкрито на 6 потягів, які почнуть курсування з 4 червня. З урахуванням цих поїздів вже відновлений рух 35 потягів по всій Україні. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

В країні поступово відновлюється курсування пасажирських поїздів. З 1 червня пасажири можуть скористатися послугами 42 потягів, з 4 червня до них додаються ще 6.

Продаж квитків відкрито на поїзди: №1/2 сполученням Івано-Франківськ — Костянтинівка (через день, із Івано-Франківська — з 4 червня по парних числах, із Костянтинівки — з 5 червня по непарних); №7/8 Київ — Івано-Франківськ (щоденно з 4 червня); №749/750 Київ — Івано-Франківськ (щоденно, із Києва — з 4 червня, із Івано-Франківська — з 5 червня); №29/30 Київ—Ужгород (щоденно, із Києва — з 4 червня, із Ужгорода — з 5 червня), №98/97 Ковель — Київ (через день, із Ковеля — з 3 червня по непарних днях, із Києва — з 4 червня по парних); №772/771 Хмельницький Київ (щоденно, з 4 червня).

У компанії нагадують: пасажири допускатимуться до поїздів виключно в захисних масках. Температурний скринінг буде здійснюватися при перевірці квитків у поїздах Інтерсіті та при посадці до вагону у нічних поїздах.

Крім того, буде забезпечена санобробка вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

ПРЯМИЙ ЕФІР