У вихідні в Україну повернеться спека

У вихідні в Україну повернеться спека
8300 ПЕРЕГЛЯДІВ

Денна температура найближчими днями підвищиться до +33 градусів. Але вже на початку наступного тижня погода повернеться у комфортні межі. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі.

У суботу, 11 липня, спека в Україні захоче взяти реванш, температура повітря підвищиться до +28...+33 градусів. Локальні грозові дощі очікуються лише в західній частині країни. І там же у неділю, на Петра й Павла, через прихід активних атмосферних фронтів із заходу Європи відчутно похолодає до +14...+20 градусів та пройдуть грозові зливи.

На решті території країни буде переважно сухо та спекотно, до +30...+33 градусів. Хіба на Житомирщині, Київщині та Чернігівщині пройдуть грозові дощі. Але спека завітає ненадовго.

За інформацією синоптика, наступного тижня, у більшій частині областей — з вівторка температура повітря повернеться у комфортні межі. На Дніпропетровщині грозові дощі очікуються вже в понеділок, але температура ще втримається у межах 30 градусів. Але з 14 липня вдень буде +24...+26 градусів, нічна температура — до +16.

Теги: спека,Україна, Дніпропетровщина,погода
ПРЯМИЙ ЕФІР