У Кривому Розі продавець кавунів намагався підкупити майора поліції

У Кривому Розі продавець кавунів намагався підкупити майора поліції
22183 ПЕРЕГЛЯДІВ

Аби йому не заважали продавати баштанні у заборонених для торгівлі місцях, чоловік запропонував поліцейському щомісячну «зарплатню» у розмірі 14 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України.

До Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції звернувся заступник начальника Криворізького відділу поліції та повідомив, що один із місцевих мешканців запропонував йому винагороду за невтручання у свій бізнес. Як виявилося, 41-річний громадянин Азербайджана хотів продавати кавуни та дині без належного дозволу та у місцях, які не відведені для торгівлі. Аби йому не заважали, вирішив «підстрахуватися» та запропонував майору поліції разову подяку розміром в тисячу доларів та щомісячні виплати по 14 тисяч гривень, доки триває сезон баштанних.

«Зловмисника затримали у службовому кабінеті поліцейського відразу після передачі ним першої частини від обіцяної суми — 14 тисяч гривень, — повідомляють у Нацполіції. — Кошти вилучено».

Наразі готується оголошення підозри бізнесмену та затримання його. За підкуп службової особи, аби торгувати кавунами, де заманеться, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Теги: хабар,кавуни,Кривий Ріг,торгівля,майор поліції
ПРЯМИЙ ЕФІР