Гарькавий Ілля : популяризація спорту в Дарницькому районі

Гарькавий Ілля : популяризація спорту в Дарницькому районі
166670 ПЕРЕГЛЯДІВ

07 жовтня 2020 року Гарькавий Ілля відвідав один із спортивних клубів Дарницького району та мав можливість бути присутнім на тренувальних спарингах із кікбоксингу.

Гарькавий Ілля : Спортивні змагання і обмін досвідом


О 19:00 розпочалось тренування. Перед виходом на ринг, спортсмени самостійно вжили засобів екіпіровки та в парах відпрацювали удари й захист. Тренер має відомості про професійні дані кожного зі своїх спортсменів. Тож перед спарингом, відповідно до рівня підготовки боксерів, вікової та вагової категорій, їх розподілили на пари. Тренувальні бої відбулись у кілька раундів. Кожен боксер продемонстрував свої навички та рівень професіоналізму. Мета заходу полягала в обміні досвідом у бойовій практиці та популяризації спорту. Даний спаринг став своєрідною підготовкою до змагань на вищому рівні. Гарькавий Ілля сподівається, у майбутньому спортсмени братимуть участь у всеукраїнських турнірах та захищатимуть Україну на міжнародних змаганнях.

                                              Гарькавий Ілля

Гарькавий Ілля : прихильник спорту


Гарькавий Ілля щиросердечний шанувальник спорту та здорового способу життя. Активіст вкладає сили в розвиток і функціонування спортивних клубів і товариств. Він запевняє: «Насправді, дуже багато дітей, і дівчат, і хлопців, зараз захоплюються бойовими мистецтвами – це не може не радувати. Ми маємо піклуватись про здоров’я майбутніх поколінь нашої держави».
Громадський діяч привітав тренера та спортсменів і побажав успіхів у спортивних досягненнях. У подарунок бійцівський клуб отримав новий спортивний інвентар.
Гарькавий Ілля турбується про формування спортивної свідомості в Дарницькому районі. Він продовжує підтримувати спортсменів та закликає всіх приєднатись до співпраці!

                                            Гарькавий Ілля

Теги: Вибори Київська міська рада,Ілля Гарькавий,Дарницький район,Київська міська рада,Гарькавий Ілля Ігорович
ПРЯМИЙ ЕФІР