На Дніпропетровщині до «помаранчевої» зони додали 33 адміністративні одиниці

На Дніпропетровщині до «помаранчевої» зони додали 33 адміністративні одиниці
55380 ПЕРЕГЛЯДІВ

Епідемічне зонування України оновлюється 19 жовтня. Жодне місто чи район у Дніпропетровській області поки не потрапили до «червоної» зони, а от «помаранчевий» список значно збільшився. Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Новий розподіл України на зони карантину набуде чинності о 00:00 години 19 жовтня. І якщо поки на Дніпропетровщині до «помаранчевої» зони входили тільки Дніпро та Дніпровський район, з понеділка до них додаються ще 33 адміністративні одиниці.

Тож, новий рівень епідеміологічної небезпеки встановлюється у містах Дніпро, Вільногірськ, Кам'янське, Жовті Води, Кривий Ріг, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Павлоград, Першотравенськ, Покров, Синельникове, Тернівка та у Апостолівському, Васильківському, Верхньодніпровському, Дніпровському, Криворізькому, Криничанському, Магдалинівському, Межівському, Нікопольському, Новомосковському, Павлоградському, Петриківському, Петропавлівському, Покровському, П'ятихатському, Синельниківському, Солонянському, Софіївському, Томаківському, Царичанському, Широківському, Юр'ївському районах.

Нагадаємо, «помаранчева» зона передбачає наступні обмеження. Помаранчева зона (+ обмеження жовтої), забороняється:
— діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів;
— діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час;
— планові госпіталізації в лікарнях;
— спортзали, фітнес-центри, заклади культури;
— прийом нових змін в дитячі табори;
— обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 квадратних метрів.

Теги: Дніпропетровщина,помаранчева зона,розширення,карантин
ПРЯМИЙ ЕФІР