Стрілянина в Дніпрі: є постраждалі

Стрілянина в Дніпрі: є постраждалі
115934 ПЕРЕГЛЯДІВ

На вулиці Короленка 10/15 біля ресторану «Черчилль» відбулася перестрілка. Постраждали четверо осіб.
Минулої доби в ресторан пришли дві компанії, які гучно святкували цілу ніч. Посеред ночі між учасниками груп виникла сутичка через непорозуміння. Раптово змінив ситуацію чоловік, який підійшов авто марки Mercedes та почав діставати вогнепальну зброю та вистрілив чотири рази. Після інциденту правопорушник швидко втік з місця злочину, скоріше за все, під дією алкоголю.
В результаті перестрілки одразу викликали поліцію та медиків, четверо людей забрала карета швидкої допомоги та госпіталізувала в міську клінічну лікарню №16. В одного з постраждалих вогнепальні поранення грудної клітки, черевної порожнини і лівої руки. Вияснили,що постріли були здійснені з помпової рушниці (дробовики, винтівки, гранатомети тощо)
На місці працює слідчо-оперативна група. Подробиці з'ясовуються.
Ресторан відвідувачі хвалять, хоча серед відгуків мережах можна знайти різні коментарі:
«Місце круте, особливо зал з караоке) Обслуговування на рівні, інтер'єр теж, загалом все було б добре якби не одне але .... Як з'ясувалося по великому секрету нам розповіли як обманюють людей у закладі. Ви приходите відпочити, випити, добре проводите вечір, і тут виявляється коли вам приносять рахунок ціни трохи відрізняються від тих за якими ви зробили замовлення. А все тому що у них 2 меню, перше за яким ви робите замовлення, а друге за яким ви платите.Кто придумав таку схему однозначно молодець, але це розлучення чистої води.Можемо підказати один лайфхак, якщо не хочете переплачувати закривайте чек до 23:00, інакше 100 відсотків переплатите. Мені здається розраховане на те, що не твереза людина не відразу розбереться що до чого .Будьте обережні»- пише у відгуках жінка.
Слідкуйте за новинами на сайті, будьте обережні та бережіть своїх рідних.

ПРЯМИЙ ЕФІР