На Запоріжжі судитимуть військовослужбовця-грабіжника

На Запоріжжі судитимуть військовослужбовця-грабіжника
167827 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону України та спільно з Шевченківським відділенням поліції Дніпровського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області закінчено досудове розслідування кримінального провадження та 30.11.2020 направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця однієї з військових частин ЗС України за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж) (ч. ч. 1, 2 ст. 186 КК України).

За даними слідства, військовослужбовець обвинувачується в тому, що він, у листопаді 2020 року тричі, шляхом насильства, незаконно привласнював особисті речі та інші цінності потерпілих, чим завдав їм майнову шкоду на загальну суму понад 6 тис. гривень.


За клопотанням Військової прокуратури 12.11.2020 до підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: військовослужбовець,грабіж,обвинувальний акт,Військова Прокуратура,Запорізький гарнізон,Запоріжжя
ПРЯМИЙ ЕФІР