Одна з найкращих українських дизайнерів Olena Dats (Олена Даць) вразила вільною і водночас витонченою колекцією осінь-зима 2020/21

Одна з найкращих українських дизайнерів Olena Dats (Олена Даць) вразила вільною і водночас витонченою колекцією осінь-зима 2020/21
197761 ПЕРЕГЛЯДІВ


Елегантна колекція присвячена жінкам епохи «Великого Гетсбі». Атмосфера елегантності, розкішних вечорів, кіно і джазу овіює кожного, хто зверне увагу на вбрання з нової колекції #OceanofEnergy талановитої Олени Даць. 


Фотосесія, для представлення колекції #OceanofEnergy широкій фешн-публіці, відбувалась на сонячних батареях, спозиціонувавши стрімкий технологічний прогрес 20-х років ("Ревучі двадцяті"), а також культурного та економічного розвток після воєнного занепаду.
Фотографом є Ярослав Мончак.

Найкраща українська дизайнеркаНайкраща українська дизайнеркаНайкраща українська дизайнерка Найкраща українська дизайнерка
Олена Даць : надихаючі та елегантні святкові вбрання

Кожна сукня має свій окремий особливий дизайн. Якісь поринуті у розкішні паєтки та широкі кремові рюші, які безумовно стануть найкращим вибором для денних походів в ресторани та музеї. А якісь елегантні та вечірні, підкреслюватимуть жіночність оголеними рукавами та тонкими бретелями, а чорний колір ідеально пасуватиме до джазових вечорів.
Окремої уваги заслуговують яскраві комбінезони, які просто створені для гучних свят.

Найкраща українська дизайнерка

Найкраща українська дизайнерка

Натхнення для колекції #OceanofEnergy для Олени Даць

 

На сайті olenadatsgallery.com Олена Даць ділиться з читачами джерелом свого натхнення. Вона розповідає, що розробляючи свої колекції вона звертається до стилю артдеко, з причини, що вона її зачаровує та надихає на сміливі, проте розкішні, у стилі 20-30 років, дизайни. Адже нововведений стиль одягу та мистецтво у різних сферах допомагало людям забути про війну і поринути в атмосферу святкового настрою та яскравих кольорів. Олена додає, що щоденно спостерігаючи війну, люди прагнули краси та розваг. Сьогодні, під час пандемії, люди знаходяться у схожому стані. Самоізоляція тримає суспільство в сильній напрузі й невизначеності у майбутньому, тож колекція #OceanofEnergy - це маніфест дизайнерки. 
Не дивлячись на напруженні часи, у нашому житті має бути місце для розваг, святкового настрою та стильного вбрання, яке мотивує нас поліпшуватись та поліпшувати світ навколо нас.






Теги: Олена Даць,Olena Dats,Українська дизайнерка
Автор: redactor.newsukraine
ПРЯМИЙ ЕФІР