Продаж найбільшого об’єму електроенергії в цьому році. Рекорд “Енергоатому”

Продаж найбільшого об’єму електроенергії в цьому році. Рекорд “Енергоатому”
160525 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього року нам було дуже важко. Адже скоротили закупівлю зерна та й всіх речовин, які Україна повинна була поставити на ринок. Так, ми розуміємо, що наразі в нас, як і в усього світу дуже складна ситуація, проте в нас є й величезні досягнення. Одним із таких досягнень став продаж великої кількості електроенергії “Енергоатомом”.

21 грудня підрозділ "Енергоатом-трейдинг" НАЕК "Енергоатом" розповів про проведення аукціону. Вони збираються продати рекордну кількість електроенергії за цей період.

Для продажу запропоновано 13,03 млн МВт-год електроенергії базового навантаження, весь обсяг розбитий на 3 тисячі лотів зі стартовою ціною 1,4 тис. грн за МВт-год.
Крім того, запропоновано 2,17 млн. ​​МВт-год електроенергії з графіком поставки з 0:00 до 7:00 за стартовою ціною 1 тис. грн. за МВт-год, кількість лотів – 1,5 тис.

Які результати, ми з вами бачимо просто зараз. Адже це рекордна кількість продажу електроенергії за останні декілька років. Найбільшими покупцями стали компанії "Синтез Ойл" з групи "Приват" та ДТЕК. Наразі вони потребують найбільшої кількості енергії. Та наступного року ми плануємо вийти на міжнародний рівень.

ПРЯМИЙ ЕФІР