Розкритикував Президента публічно та втратив роботу: чому звільнили Кривоноса?

Розкритикував Президента публічно та втратив роботу: чому звільнили Кривоноса?
133642 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні з посади замісника секретаря Ради національної безпеки звільнили генерала ВСУ Сергія Кривоноса. Офіційної версії зняття з посади секретаря ще немає, проте багато в кого є власні припущення щодо причин цієї події.

Більшість впевнена, що це сталось через те, що Кривонос вирішив розкритикувати діяльність президента. Нещодавно під час свого виступу Президент України сказав, що у разі нападу Російської Федерації на Україну, в нас не буде іншого виходу, окрім як мобілізувати все населення. Тобто чоловіки стануть пліч-о-пліч з жінками. Це один з найгірших сценаріїв, проте він цілком ймовірний.

Але верховнокомандувач сказав, що в цьому взагалі не має сенсу. Більшість населення України жодного разу не тримала в руках зброю. Тож відправляти їх на фронт буде просто масовим геноцидом. Адже для того, аби перемогти суперника необхідно як мінімум знати воєнну техніку та пройти воєнну школу. Але ми таким похизуватися, на жаль, не можемо.

Проте чи дійсно саме такі різкі слова стали причиною звільнення Кривоноса, наразі невідомо. Тож будемо чекати до повного завершення слідства. А поки що сподіваємось, що РФ не розпочне війну.

ПРЯМИЙ ЕФІР