Дніпровські лікарі знову стали святковими героями! Дитину, яка проковтнула пластик врятували в обласній лікарні

Дніпровські лікарі знову стали святковими героями! Дитину, яка проковтнула пластик врятували в обласній лікарні
152093 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дитина 9 місяців проковтнула пластиковий шматочок. Батьки були у розпачі, адже це трапилось за декілька хвилин, і ніхто точно не очікував такого повороту подій. Дитина бавилась, а батьки були неподалік.

Потім дитину почало нудити. Далі вона почала блювати, та це не припинялось протягом тривалого часу. Батьки, які переживали за маленького звернулись до лікарні за адресою проживання. У ході проведення аналізів з’ясувалось, що в горлі малечі застряг шматок пластику, який та випадково проковтнула.

Батьки довго чекали під кабінетом лікарів, поки ті намагались врятувати дитину. Проте нещодавно повідомили, що лікарі обласної дитячої лікарні впорались зі своєю задачею. (Коли батьки звернулись у звичайну лікарню, їх перенаправили одразу до обласної.) Провівши гастроскопію під загальним наркозом, лікарі виявили та видалили стороннє тіло, яке загрожувало здоров’ю та життю дитини.

Тож лікарі видихають з полегшенням та просять всіх батьків більш пильно приглядати за малечею. Дітям завжди цікаво пізнавати щось нове, а роблять вони це через дотики та куштуючи на смак. Тож треба пильно стежити за тим, чим бавляться ваші малята. Будьте здорові!

ПРЯМИЙ ЕФІР