“Олімпійський дім” скоро будуть відкривати!

“Олімпійський дім” скоро будуть відкривати!
132973 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого року в Дніпрі було відкрито новий шестиповерховий комплекс, якій зараз став найкращою критою ареною в місті. А сьогодні місцеві жителі повідомили, що поряд із ним вже майже завершили будувати двоповерховий “Олімпійський дім”. Його почали будувати на пустирі. А зараз там вже стоїть прекрасна будівля, яка кличе до себе всіх спортсменів нашого міста.

На арені поряд із новостроєм тренуються спортсмени й проходять різні спортивні заходи. Будувати спортивну залу почали ще у 2019 році. І весь цей час вони зводили двоповерховий комплекс. За даними місцевих жителів, вже завершено 80% всієї роботи.

Перший поверх будівлі міститиме ресепшн, тренерські та командні роздягальні з душем, кімнату з відеоспостереженням, технічні приміщення. Для людей з особливими потребами вже спроєктували та обладнали окремий санвузол. Родзинкою «Олімпійського дому» повинен стати великий актовий зал з міні сценою. Такого не містить жодний спортивний комплекс нашого міста, запевняють автори проєкту.

Другий поверх цього велетня міститиме конференц-зал і офісні кабінети для федерацій різних видів спорту. Тож у цій будівлі буде цілий комплекс різноманітних приміщень для занять спортом та проведення різноманітних заходів.

Зараз переважна кількість ремонтних робіт відбувається всередині приміщень. Зовнішній фасад майже повністю готовий та вже вражає мешканців своєю красою. Будівельники вже зробили систему опалення, водопостачання, охоронну та пожежну сигналізації. Майже закінчили встановлювати вентиляцію. Стіни готуються до фарбування, після чого почнуть укладати кахель і робити стелі.

Всі сподіваються, що вже навесні спортсмени увійдуть до прекрасних просторих приміщень та почнуть тренування. Дніпровщині й так є ким пишатись, проте в таких умовах, в нас буде набагато більше видатних спортсменів.




ПРЯМИЙ ЕФІР