Поліція відшукала двох павлоградців, які напали на пенсіонера!

Поліція відшукала двох павлоградців, які напали на пенсіонера!
8601 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 січня у Павлоградському суді відбувся розгляд справи з нападу на літнього чоловіка двома грабіжниками з метою заволодіння чужим майном. Слідчий звернувся до суду із проханням задовольнити його позов та обрати для двох павлоградців запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Адже вони вже встигли вчинити розбійний напад та можуть повторити це найближчим часом. Пресслужба суду повідомила, що згідно з матеріалами справи суд повністю задовольнив позов слідчого.

За даними справи, 2 лютого нападники випили велику кількість алкоголю в кімнаті гуртожитку на Парковій. В кімнаті, в якій жив один з них, їм стало сумно та захотілось зробити щось надзвичайне. Тож двоє нетверезих чоловіків вломились до кімнати сусіда. Там вони одразу почали неадекватно поводити себе. Вони били літню людину та вимагали з неї гроші.

Коли виявилося, що в самого пенсіонера грошей немає, чоловіки почали погрожувати йому ножем та змусили піти та позичити необхідну суму. Після того, як пенсіонер віддав їм все, що вони хотіли, злочинці зникли з місця скоєння злочину. Проте літній чоловік одразу ж зателефонував до поліції. Правоохоронці швидко відреагувати та спіймали нападників. Зараз вони обидва знаходяться у слідчому відділку. Пенсіонер вже впізнав їх, тож тепер на них чекає судове засідання для винесення повного вироку. А поки слідство триває, вони перебуватимуть на прохання слідчого в ізоляторі.


Дії нападників кваліфікуються за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя і здоров'я особи, яка зазнала нападу, з погрозою застосування такого насильства (розбій), вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням в житло).

ПРЯМИЙ ЕФІР