Аварії в Дніпрі: список аварій за 17.02.2021 року!

Аварії в Дніпрі: список аварій за 17.02.2021 року!
10574 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі продовжують відбуватись постійні зіткнення на дорогах. Проте якщо раніше водіїв весь час зіштовхували погані погодні умови: сніг, який застеляв всю проїжджу частину так, що навіть себе помітити було важко, не те, що інших. Потім був просто шквальний вітер, який винищував все на своєму шляху. А тепер все відбувається через звичайну людську неуважність.

Сьогодні розповіли про те, що в Кривому Розі автобус не встиг загальмувати. Через це він врізався в легкове авто. Протаранений транспортний засіб перевернувся догори дриґом. Події відбувалися на вулиці Едуарда Фукса. Автомобіль марки ВАЗ зупинився на забороняючий сигнал світлофору. Водій автобуса МАЗ, який їхав позаду, не встиг загальмувати, через що протаранив легковик. В результаті зіткнення автівці сильно пом’яло багажник. Потім її перекинуло на дах. Водій автівки застряг не сильно, тож небайдужі громадяни легко змогли витягти його з автомобіля. Чоловіка госпіталізували. Наразі він перебуває у лікарні, проте його життю нічого не загрожує. На місці події працювала патрульна поліція.

Також сьогодні трапилась аварія за участі трамвая та двох автівок. В результаті зіткнення постраждалих немає. Поліція займається розслідуванням цієї справи. За попередніми даними Opel Vivaro і Chevrolet Aveo рухалися вулицею Каховською у бік Південного ГЗК. Трамвай їхав з боку ПГЗК і повертав на вулицю Тбіліську. Водій Opel Vivaro побачив трамвай і почав гальмувати. В результаті, трамвай зачепив Opel в ліву передню частину. Слідом врізався автомобіль Chevrolet Aveo. Як передають учасники та свідки подій, постраждалих в цій аварії наразі немає. За винятком транспорту, який розбито майже вщент. Хто правий, а хто винуватий цього разу встановлюватиме поліція. Коли стануть відомими подробиці події, ми обов’язково вам розповімо про це.

А в Павлограді й досі продовжують шукати свідків стосовно справи про аварію з рейсовим автобусом. Тривалий час продовжується розслідування справи. 25 січня близько 7:10 водій рейсового автобуса (маршрут №5) висаджував пасажирів на вулиці Дніпровській в Павлограді, навпроти АЗС «Укрнафта». Так і не переконавшись в тому, що всі пасажири вийшли з салону, він закрив двері та почав рух. В результаті 52-річна пасажирка не втрималася на ногах і впала під автобус. Звісно, жінку одразу ж госпіталізували. В лікарні виявилось, що травми, які вона отримала – дуже тяжкі. Тож протягом певного часу їй доведеться все ж таки перебувати в лікарні. В Дніпрі одразу ж відкрили справу та направили її в центр досудових розслідувань. Проте для того, щоб встановити точну послідовність подій та що саме сталося, суд намагається відшукати свідків. Якщо ви раптово стали свідками цієї події, то зв’яжіться, будь ласка, з поліцією за телефонами: 050-668-54-49 (слідчий), 066-520-09-70 (чергова частина), 102 або будь-яким зручним для вас способом. Якщо ви не хочете, аби ваше ім’я фігурувало у справі, проте ви маєте відео з відеореєстратора, то поділиться їм анонімно!

В такі часи як зараз, світ все ще потребує своїх героїв, проте вони мають бути дещо іншого характеру. Це не ті, хто мають суперсили та можуть самостійно подолати всі труднощі. В наші часи ми потребуємо героїв, які здатні будуть взяти на себе відповідальність за скоєне. Героїв, які не боятимуться казати правду, навіть якщо вона й виявиться не такою, як хотілося б. Тож якщо ви володієте інформацією стосовно всіх цих ДТП, то не зволікайте, зателефонуйте до поліції та врятуйте чиєсь життя. Можливо, саме ваші свідчення стануть вирішальними в ході розгляду справи.

ПРЯМИЙ ЕФІР