Весна почалась: жінка в спідній білизні намагалась увірватись до магазину

Весна почалась: жінка в спідній білизні намагалась увірватись до магазину
9632 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього весняного вечора в місті Дніпро стався незвичайний випадок. В середу, третього березня, двадцятишестирічна дівчина захотіла заволодіти вбранням з магазину. На жаль для жінки, в її плани втрутилась охорона. Відповідальні за безпеку в магазині викликали поліцію Дніпра.

Приїхавши на місце події, працівники поліції помітили, що жінка зовсім не в собі. Назвавши своє ім’я, вона пояснила, що хотіла звести кінці з життям і стрибнула в річку. Отямившись, дівчина згадала про своє чадо та передумала чинити самогубство. Ну а в магазині просто хотіла зігрітись та попросити замінити мокрі речі на нові та сухі.

Сталося так, що жінці довелося зігріватися вже у відділку поліції, куди її люб’язно привезли поліціянти. Від жінки їм вдалось дізнатися номер мобільного телефону її двоюрідної сестри. Родичка прояснила ситуацію, сказавши, що її сестра психічно хвора та відвідує психіатра.

Працівники швидкої допомоги, які прибули рятувати молоду дівчину, сказали, що вона не отримала ушкоджень та не потребує їхньої допомоги. Згодом медики, в кареті “швидкої”, відправили її в обласну лікарню для душевно хворих.

Редакція D1 сподівається, що з жінкою та її дитиною буде все добре та бажає швидкого одужання.






ПРЯМИЙ ЕФІР