Скільки цього року в Павлограді коштуватиме букет до 8 березня?

Скільки цього року в Павлограді коштуватиме букет до 8 березня?
9066 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожного року, після закінчення зими, настає час готуватись до свята. Першого, весняного, неповторного свята. Його із нетерпінням чекає кожна жінка, але побоюється більша частина чоловічого населення країни. Адже їм потрібно не лише морально підготуватись до весняного дива, а й матеріально назбирати коштів на подарунок коханій.

Проте в кожного свята є свій символ. Так, наприклад, нам важко уявити Новорічний стіл без мандаринів та шампанського. Різдво без родини та 12 традиційних страв, а Паску без яєць. А от восьме березня в нас одразу асоціюються з квітами. Ми купуємо їх для найдорожчих нашому серцю жінок. Цього року в Павлограді на жителів міста чекатиме широкий асортимент квітів: мімози та стримані хризантеми для бабусі чи тітки, запашні тюльпани та стрункі крокуси для сестри, яскраві нарциси та чудові іриси для найріднішої у світі матусі та елегантні троянди та вишукані орхідеї для коханої. Тож вибір є на будь-який смак та гаманець. Проте скільки коштуватимуть вишукані букети цього року?

Цього року вже з 4 березня почали відкривати намети, в яких можна придбати квіти. Їх продають як по одній, так і зібраними в чарівні букети. Проте за словами продавців, найпопулярнішими квітками є тюльпани. Щороку їх купляють на це свято для того, щоб порадувати близьких. Цього року ціни на них будуть досить різноманітними: маленькі голландські тюльпани коштуватимуть від 15 гривень за один. Найдорожча квітка обійдеться чоловікам у 35 гривень. А от букет із трьох квіток обійдеться у 60-75 гривень. Також популярними в цей день є троянди, які цього року радують своєю вартістю від 50 до 80 гривень. Нарциси коштуватимуть від 10 до 15 гривень, а хризантеми від 50. Тож скоріше ставте будильники та купуйте квіти для коханих.

ПРЯМИЙ ЕФІР