А війна все триває: в Дніпро привезли двох поранених!

А війна все триває: в Дніпро привезли двох поранених!
8005 ПЕРЕГЛЯДІВ

Війна на Донбасі все ще триває. Вона не шкодує нікого в незалежності від віку, статі та інших ознак, страждають усі. Прикро, але наші захисники все частіше почали отримувати сильні поранення. Їхнє лікування потребує не просто хірургічного втручання, а інколи навіть віртуозної майстерності від лікарів.

Тетяна Губа, яка вже протягом довгого часу займається питаннями у справах поранених, яких привозять до Дніпра, на своїй сторінці в Фейсбуці повідомила про ще двох постраждалих. Вони мають поранення від вибуху міни. За її словами один із поранених перебуває у важкому стані. Він не може самостійно дихати, тож потребує постійної вентиляції легень. Його вже доправили до Дніпровської лікарні імені Іллі Мечникова. Що ж стосується другого військового, то на відміну від його товариша, він постраждав не так сильно. Він наразі перебуває у військовому госпіталі. Лікарі пильно стежать за станом його здоров’я, проте запевняють, що його життя у повній безпеці.

Також війна не пошкодувала і тих, хто 1 березня рухався на авто у зоні бойових дій. Машина з військовими натрапила на невідомий вибуховий пристрій просто посеред дороги. Звідки він там з’явився, ніхто не знає, проте саме через нього постраждало дев’ятеро наших бійців. Восьмеро з них отримали бойові травми, а в одного сильне поранення. В деталях того, що відбулось, намагаються розібратись.

Збройні сили України повідомляють, що за останніми даними, з початку лютого бойовики втратили 37 осіб. За останній період, який бере початок від перемир’я, вони втратили 161 людину з підрозділів, 12 одиниць техніки та зброї. А ще 183 особи наразі в них зазначені як “санітарні втрати”. Наші військові мають більшою мірою поранення, проте у важкому стані після бойових дій в Дніпрі перебуває двоє воєнних.

ПРЯМИЙ ЕФІР