В Ірпені у Податковому університеті пройшов Олімпійський урок з шахів.

В Ірпені у Податковому університеті пройшов Олімпійський урок з шахів.
298550 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Ірпені у Податковому університеті пройшов Олімпійський урок з шахів.

 

28 жовтня 2023 року за спільної організації Відділення НОК України в Київській області, Державного податкового університету та Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи в межах Всеукраїнського проекту НОК України олімпійський урок пройшов Відкритий шаховий турнір "Пам'яті тренера Ірпінської ДЮСШ Анатолія Нечитайла серед учнівської молоді". Змагання зібрали близько 70 учасників з різних куточків Київської області.

Розділити свято спорту з учасниками прибули поважні гості: голова Відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський, проректор з навчально-методичної роботи Іван Шемелинень, директор Ірпінської ДЮСШ Володимир Тарасов, виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон світу зі змішаних бойових мистецтв Євген Однорог, член виконкому Відділення НОК України в Київській області, директор ДЮСШ "Юність" Біла Церква Володимир Корнієнко, доктор економічних наук, доцент ДПУ Юрій Мискін, а також дружина та сини Анатолія Фокіча.

У своїх вітальних словах гості побажали юним спортсменам насамперед вдалих комбінацій та ходів та задоволення від турніру, а найголовніше - це миру нашій рідній країні! 

За результатами змагань чемпіонами та призерами Чемпіонату стали:

Вікова група 2007р.н. і молодші

І місце - Тарас Яремчук;

ІІ місце - Віталій Черкас;

ІІІ місце - Вадим Маслов. 

Вікова група 13-16років

І місце - Анна Сінельніченко;

ІІ місце - Костянтин Вітер;

ІІІ місце - Матвій Яценко. 

Призери в свою чергу отримали медалі та дипломи та сувенірну нагороду атрибутику від НОК України яку вручив виконавчий директор відділення НОК України в Київській області, начальник Навчально-спортивного комплексу Вадим Гаєвий. 

Всі учасники залишились задоволеними та отримали неоціненний досвід від гри. 

#НОК #КОВНОК #BEACTIVE #ДПУ #спорт

ПРЯМИЙ ЕФІР