В Ірпінському фаховому колджі економіки та права пройшов Олімпійський урок.

В Ірпінському фаховому колджі економіки та права пройшов Олімпійський урок.
273025 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Ірпінському фаховому колджі економіки та права пройшов Олімпійський урок.

 

Традиційно Ірпінський фаховий коледж економіки та права на передодні День фізичної культури і спорту України та з нагоди старту Всеукраїнського проекту НОК України Олімпійський урок -2024 відбулися колежанські змагання серед студентської молоді 1 курсу.

З нагоди цього свята 13.09.2024 року було проведено спортивну руханку від студентів старших курсів та естафети між групами 1 курсів.

Привітати юну студентську молодь прибули почесні гості: очильниця коледжу, членкиня Відділення НОК України в Київській області Оксана Пілевич;

голова Відділення НОК України в Київській області,член НОК України Ігор Малинський; виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий; заступник начальника Київського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України; Олександр Чигирин та ветеран спортивного руху Ірпеня, почесний професор Державного податкового університету Роберт Луценко.

За підсумками зманань команди розпобілили між собою місця наступним чином:

1 місце здобула група Ф-13;

2 місце – групи ПД-11 та К-11;

З місце – групи О-11 та Ф-12!

Також 1 місце в змаганні з перетягування канату здобула група ПД-11!

У підсумку молодь та глядачі отримали багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою.

Як наголосила директор Коледжу Оксана Пілевич - коледжанська родина вітає всіх зі святом та нагадує, що спорт та олімпійський рух - це важлива складова нашого життя та запорука здоров’я!

ПРЯМИЙ ЕФІР