Що показують наші біатлоністи на Міжнародних змаганнях?

Що показують наші біатлоністи на Міжнародних змаганнях?
175459 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі ще триває естафета з біатлону. На Новий рік наша команда провела збори, на яких тренувалась із великим завзяттям. Вони комплексно підійшли до підготовки до змагань, тож змогли повною мірою підготуватись до кожного етапу, аби показати прекрасні результати.

Наразі вже триває сьомий етап Кубка світу з біатлону. Його проводять в Італії (Ангольці). Наша чоловіча та жіноча команди показують високі результати. Тож ми з впевненістю продовжуємо спостерігати з їхніми успіхами.

Сьогодні 23 січня розпочнуться жіночі перегони. Вони розраховані на 12,5 км. Нашу команду представлятиме Юлія Джима, яка проходила тренування не з усією командою, проте показала високі результати під час нинішніх змагань. Початок змагань відбудеться о 14.10 за Київським часом. Тож бажаємо успіхів.

Крім того, о 16.05 пройде чоловіча класична естафета 4х7,5 км. Нашу країну представлятиме найкращій чоловічий квартет, який вже неодноразово показував високі результати під час заїздів на великі дистанції. Артем Прима, Дмитро Підручний, Артем Тищенко та Антон Дудченко. Тож чекаємо на початок змагань та всіма силами вболіваємо за нашу збірну. Сподіваємось побачити її в одній четвертій.

ПРЯМИЙ ЕФІР