Петро Іванов розповів про себе та свою кар’єру боксера у світовому боксі!

Петро Іванов розповів про себе та свою кар’єру боксера у світовому боксі!
27789 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Іванов є одним із найперспективніших українських боксерів в середній вазі на сьогодні. Попередній його бій відбувався ще в жовтні минулого року. Після цього боксер не виходив на ринг через те, що отримав сильне пошкодження руки. По завершенні минулого бою вихованцю Олександра Ліхтера таки довелось зробити операцію. І хоча в бою він переміг та отримав пояс WBC International Silver, він все одно залишив по собі великий відбиток на житті чоловіка. Проте боксер вже зробив операцію і наразі проходить реабілітацію. Тож вже дуже скоро ми знову зможемо спостерігати за його боями на ринзі.

Нещодавно спортсмена вже бачили на передачі під час прямого ефіру. Там він розповів про команду, мотивацію, яка керує боксерами під час поєдинків. Також багато цікавого повідомив про пояси, які вже отримав. На його думку, нас вирізняє серед боксерських команд те, що ми постійно відчуваємо голод. Кожен боксер прагне вийти на ринг із гарним суперником та показати себе. Ніхто не каже про абсолютну безкорисність. Адже всі люди працюють для того, щоб принести гроші в родину. Боксери не виняток. Вони так само прагнуть отримати гідну оплату. Проте найбільшим стимулом для кожного з них є їхні тренери. Адже вони майже постійно стимулюють своїх вихованців робити нові звершення. У Франції, Німеччині, та інших країнах, на думку Іванова, бійці просто не такі “голодні”. Їм більше подобається комфорт та гарні умови. В той самий час ми прагнемо лише змагань та лише перемоги.

В майбутньому українського боксу Петро Іванов бачить багатьох спортсменів. Наприклад він дуже лесно розповідав про Хомчака. На думку спортсмена, він має досить цікавий стиль та манеру ведення бою. Також чоловік підмітив, що Хомчак дуже любить набирати темп та постійно рухається лише вперед. А люди люблять, коли хтось розвивається дуже динамічно. Тож, можливо, ми побачимо його вже в профі. Ще одним фаворитом боксера став його колега по тренуванню Дмитро Митрофанов. Іванов переконаний в тому, що він прекрасна людина, яка ще встигне показати себе. Також серед його товаришів по залу він виділив Влада Ладинького. Він прекрасно боксував як лівша. Проте так само як і Петро, отримав сильну травму та припинив тренування на певний час.

Що ж стосується команди, то про неї боксер розповідає лише хороше. Звісно, певні проблеми в них є, проте йому дуже подобаються всі його партнери та тренери. Олександра Львовича він знає вже протягом досить довгого часу. Адже він приїжджав до нього на спаринги ще 5 років тому. Після того, як Петро переїхав до Києва, він одразу обрав собі тренера. Адже його рекомендувала вагома частина прекрасних боксерів. Він віддав цій справі багато років. І, крім того, що він гарна людина, він ще й неймовірно професійний тренер. Прекрасні, теплі стосунки боксер має і зі своїм менеджером. Він переконаний, що Максим Михайльов професіонал своєї справи. Адже він вміє вести спортсменів та доводити до титулів.

Що ж стосується наступного бою, то наразі Петро очікує. З моменту проведення операції минуло лише 2 місяці. А це досить малий проміжок часу, особливо для серйозного бою. Зараз він здебільшого займається реабілітацією та лише іноді може дозволити собі відвідати тренування. І то з дозволу лікарів. Він навіть невпевнений, чи буде він займатись боксом у разі, якщо всі будуть готуватись до виступу в Германії. Все це він розповість пізніше в залежності від того, як він почуватиметься.

Що ж стосується улюблених боксерів спортсмена, то раніше він просто обожнював бої Майка Тайсона. Аби отримати заряд енергії для бою, чоловік передивлявся бої кумира. За декілька хвилин до бою він вмикав його на телефоні та виходи на бій. Зараз його кумиром став Ломаченко. Спортсмен не приховує, що не рідко передивляється бої за його участі та всю інформацію, яка відома про нього.

Автор: redactor.newsukraine
ПРЯМИЙ ЕФІР