Хто тепер обійматиме посаду нового головного тренера “Олімпіка”?

Хто тепер обійматиме посаду нового головного тренера “Олімпіка”?
23504 ПЕРЕГЛЯДІВ

На офіційному сайті “Олімпіка” зараз можна побачити інформацію про відставку головного тренера команди – Ігоря Климовського. Цю інформацію сьогодні підтвердив президент футбольного клубу Владислав Гельзін. Та хто ж тепер буде тренувати футбольний клуб та чи не відзначиться це на грі футболістів перед стартом нового сезону?

За словами президента клубу, посаду головного тренера тепер обійматиме Юрій Калитвинцев. Вони планують підписати із ним контракт до кінця наступного сезону. А от що буде далі, покаже час, проте футболісти сподіваються, що цей тренер затримається в них. Владислав Гельзін зауважив: "Найближчим часом Ігор Климовський перестане бути головним тренером "Олімпіка". Його замінить Юрій Калитвинцев, який сьогодні буде представлений команді, в якості нового наставника. Він укладе з "Олімпіком" контракт до кінця наступного сезону, тобто, на півтора року”.

За словами президента клубу, Ігор Климовський обіймав посаду головного тренера клубу протягом пів року. Вперше він взяв команду в липні 2020 року. Поки він був головним тренером “Олімпіка” футболісти змогли виграти лише 5 матчів, а от поразок в них було аж 8. Та лише 2 матчі вони зіграли в нічию. Тож це не дуже гарний показник для такої команди, як “Олімпік”.

Що ж стосується Юрія Калитвинцева, то раніше він був тренером московського “Динамо”. Проте давно вже цим не займався. Після того, він присвятив все своє життя тренуванню молодіжної збірної, де показав себе досить непогано. Тож “Олімпік” стане його трампліном до повернення до великого спорту. Зараз спортсмени готуються до знайомства із новим тренером. А також чекають на свій матч в цьому сезоні. Цього разу їм є чим нас здивувати. Але це покаже лише час, а поки чекаємо білети на матчі.

ПРЯМИЙ ЕФІР