Ед Ширан знімає кліп у Києві

Ед Ширан знімає кліп у Києві
209475 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий британський співак, який прославився піснею "Shape of You" приїхав в Україну задля того, щоб відзняти новий музичний кліп. У Києві він разом зі своєю командою.

Ед Ширан відомий далеко за межами своєї країни. Ще у 2011 році він почав набирати популярність, а вже у 2013 його номінували на "Греммі". Відео на дві його пісні стали одними з найпопулярніших за переглядами на відеохостингу YouTube (4-те місце із майже 5,5 мільярдів переглядів у "Shape of You" та 28-ме місце у "Perfect" із майже 3 мільярдами переглядів). Співак, що спробував себе також й у ролі актора, продовжує працювати над новим матеріалом і тепер для знімання нового кліпу приїхав до України.

Здебільшого робота над відео триває вночі. І як стало відомо з публікації Ширана в Instagram, у Києві він та його знімальна команда вже три дні. Музикант не розголошує, де конкретно знімається кліп, але українські шанувальники здогадуються, що локацією є Київський національний університет імені Тараса Шевченка. До речі, цей університет вже не вперше слугує місцем знімання музичних робіт, адже у 2018 році американський гурт Twenty One Pilots вже працював на території навчального закладу над одразу двома своїми роботами.

У своїй публікації Ед Ширан дякує столиці за прийом. Судячи з усього, йому сподобалося місто, особливо його нічні краєвиди. Окрім цього, музикант порадував і тим, що правильно написав назву міста ("Kyiv", у той час, як багато хто й до цього часу допускає написання "Kiev", що є транслітерацією з російської).

Тепер шанувальники чекають на співака із концертом у столиці. І є надія, що Ширан таки здійснить мрію фанатів, ще раз відвідавши Україну.

ПРЯМИЙ ЕФІР