Що відомо про ДТП на Київщині за участі таксиста?

Що відомо про ДТП на Київщині за участі таксиста?
427687 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неподалік від селища Ясногородка Вишгородського району Київської області трапилася жахлива дорожньо-транспортна пригода між водіями легкових автомобілів.

 

Отже, щодо обставин справи, то на автомобільній дорозі, що сполучає села Ясногородка та Сухолуччя відбулося зіткнення двох транспортних засобів. Перша машина — “KIA Sportage”, а друга — “Opel Astra”. Керували автомобілями — чоловік віком 48 років та водій-таксист (“Opel Astra”) 68 років.

 

Водій, що рухався на авто “KIA Sportage” почав повертати ліворуч, проте досить пізно ввімкнув покажчик повороту. А своєю чергою інший транспортний засіб, який їхав в тому ж самому напрямку задля запобігання автопригоді зробив маневр виїзду на зустрічну смугу і випадково не справляючись з керуванням з’їхав у кювет.

 

Тому через значні завдані травми водій таксі був госпіталізований до найближчої лікарні задля надання відповідної допомоги. На щастя, чоловік, який керував іншою машиною та пасажир таксі “Opel Astra” не отримали ніяких пошкоджень.

 

Працівники оперативно-слідчої служби та патрульної поліції продовжують розслідувати дану справу, щоб надати їй правового рівня.

 

ПРЯМИЙ ЕФІР