У Донецькій області розробили унікальний соціальний проєкт для жінок

У Донецькій області розробили унікальний соціальний проєкт для жінок
208235 ПЕРЕГЛЯДІВ

Проєкт «ЦіліснаЯ» має на меті допомогти жінкам Донеччини, що проживають тяжкий життєвий період. Нова соціальна програма спільної розробки Донецького обласного дитячо-молодіжного угрупування та управління сім’ї, молоді й масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА уже скоро вступить в дію.

Головна ціль програми: допомогти жінкам, що на певному етапі життя стикнулися із значними труднощами. Найважливішим принципом проєкту є виховання толерантного відношення жінок до поразок та конструктивного ставлення до невдач. Засновники проєкту хочуть надати підтримку особам, що не можуть самостійно подолати життєві незгоди. Державні органи мають на меті запевнити людей, що вони не залишаться самотніми в біді.


Для жінок проводитимуть тренінги, курсові заняття та уроки кваліфіковані психологи та експерти. По завершенню програми особи жіночої статті навчаться запобігати складним ситуаціям, здобудуть навички саморегуляції та успішно боротимуться з проблемами.

Ініціатори проєкту уже провели перше заняття. Головна тема, якого звучала ось так: «Як підвищити самооцінку?». Майже сотню самотніх жінок з дітьми відвідали захід.

ПРЯМИЙ ЕФІР