У ПНПУ імені В. Г. Короленка відбулася зустріч з представниками Державної податкової служби України

У ПНПУ імені В. Г. Короленка відбулася зустріч з представниками Державної податкової служби України
393755 ПЕРЕГЛЯДІВ

10 травня 2023 р. за ініціативи ректорату, юридичної служби, ради з організації виховної діяльності та Студентської ради в Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбулася робоча зустріч із головним державним інспектором відділу інформаційної взаємодії головного управління ДПС України в Полтавській області Валентиною Коломієць.

До зустрічі у форматі онлайн долучилися близько 200 здобувачів вищої освіти університету.

Відкрив захід перший проректор ПНПУ імені В. Г. Короленка Олексій Гура, який окреслив основні напрямки зустрічі. Модераторами були голова ради з організації виховної діяльності Людмила Гомля і голова Студентської ради Віталіна Сагайдак.

Під час зустрічі говорили про актуальні питання декларування доходів громадян, отриманих у 2022 р., та про особливості механізму надання податкових знижок щодо витрат, понесених на оплату послуг зі здобуття вищої освіти.

Валентина Петрівна підготувала для здобувачів освіти ПНПУ імені В. Г. Короленка важливу й актуальну інформацію з обговорюваної теми. Тема зустрічі викликала неабияку зацікавленість та активне обговорення серед студентів. Здобувачі ставили багато запитань практичного характеру, наприкінці зустрічі висловили слова вдячності за спікерці й організаторам заходу.

 

 

ПРЯМИЙ ЕФІР