7 шкіл Дніпропетровщини у рейтингу найкращих за результатами ЗНО

7 шкіл Дніпропетровщини у рейтингу найкращих за результатами ЗНО
89423 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інформаційний ресурс "Освіта.ua" склав список шкіл за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Він розрахований на підставі середнього значення балів які отримали учасники тестування та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної зі шкіл.

 

Так 5 місце серед шкіл та ліцеїв України зайняв "Дніпровський ліцей інформаційних технологій при Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара". Випускники ліцею у середньому отримали 161,9 бала за результатами ЗНО.

У список потрапили "Дніпропетровський обласний медичний ліцей-інтернат "Дніпро" та "Дніпропетровський обласний ліцей-інтернат фізико-математичного профілю" посівши 13 та 17 місця відповідно. "Українсько-Американський ліцей", він зайняв 25 місце. "НВК № 148» спеціалізована школа — ДНЗ (ясла-садок) "Планета Щастя" - 94 місце. "Фінансово-економічний ліцей наукового спрямування при Університеті митної справи та фінансів" - 113 місце "Гімназія №3" розмістилася на 162 місці. "НВК №12" загальноосвітній навчальний заклад І ст. — гімназія" має 186 місце

Читайте також: Вступну кампанію продовжили аж до першого жовтня

ПРЯМИЙ ЕФІР