Полювання на четвероногих

Полювання на четвероногих
68707 ПЕРЕГЛЯДІВ

У районі Винників, що на Львівщині, надійшло повідомлення про масове отруєння собак невідомими людьми.
Як стало відомо, отрута, яка розповсюджується по всьому місту, за лабораторними дослідженнями несе неминучу небезпеку не лише для тварин, а й для всього населення, насамперед, для дітей. З-поміж безпритульних собак загинуло багато домашніх улюбленців, мешканці району б’ють на сполох, проте імена кривдників досі залишаються невідомими. Волонтери, зоозахисники та усі небайдужі намагаються віднайти хуліганів та з’ясувати причини їхньої жорстокої «акції».
Зоозахисниця Марія Ільчишин повідомила, що масові отруєння собак по Винниках продовжуються. Для того, щоб знайти винних, мешканцям району потрібно діяти спільними зусиллями. Зоолог закликає всіх господарів, чиї улюбленці постраждали, звернутися із заявою до поліції.
Мешканці закликають допомагати будь-якою інформацією про кривдників, можливо, хтось бачив підозрілі дії з боку невідомих, просять повідомляти зоозахисників. Від людської свідомості залежить життя невинних тварин. Спільними зусиллями ми зможемо зупинити людську жорстокість, байдужість та змусити відповісти всіх причетних згідно закону.

ПРЯМИЙ ЕФІР