Дата тотального локдауну стала відома

Дата тотального локдауну стала відома
166441 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна з березня місяця минулого року знаходиться в умовах карантину, нас відправляють по домівках, то знову виводять, але ніяк не запустять робочий режим в країні заново. Масковий режим став вже стилем життя для більшої частини українського населення. Тільки ось справжнім скандалом став попередній локдаун, який вирішили запустити знову. Невже нас знову позбавлять транспорту і можливості добиратися на роботу за нормальними цінами? Чим це обернеться для українців?

Наше джерело, яке було присутнє при обговоренні цього питання, повідомило, що повний локдаун збираються ввести або до Католицького Різдва або вже після Православного Різдва. За версією ЗМІ все це станеться 8 січня. Навіщо? Задаються українці питанням. Тут все просто. Насправді нинішні політики бояться, що їхні опоненти можуть почати активно діяти в цей період.

Тільки от не думає наша влада про те, що людям потрібно якось і на щось жити. Вони не люди з мільйонними рахунками банку і не можуть собі дозволити кататися на таксі, між містами. В кінцевому підсумку таке рішення матиме наслідком те, що половина підприємств виявиться без працівників, а половина населення без засобів до існування. Як з цим буде справлятися наша влада?

Політики ще ніяк не прокоментували цю ситуацію. Коли б не вводили цей локдаун, єдине, що він принесе - це удар по економіці і населенню, але ніяк не по кишенях верхівки влади.

ПРЯМИЙ ЕФІР