Замість восьми гривень – вистріл в ногу водію: Кривий Ріг

Замість восьми гривень – вистріл в ногу водію: Кривий Ріг
87316 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора вночі до Криворізького відділу поліції надійшов виклик про кримінальне правопорушення – водію вистрелили з пістолета в ногу через затримку пасажирів.


37-річний житель Кривого Рогу Дніпропетровської області викликав таксі за адресою, розташованої в Довгинцівському районі.


Водій завчасно приїхав на місце виклику та чекав клієнтів. Замовник довго не з’являвся, через що за стоянку волій нарахував додаткових вісім гривень.
Замовником був чоловік з жінкою та двома дітьми, які були на вечірці та повертались додому. Водій повідомив про те, що за стояння доведеться заплатити, через що чоловік розгнівався та з куртки дістав пістолет та вистелив в ногу та поранив ліву гомілку. За інформацією пострілів було декілька, але в чоловіка потрапила куля лише один раз.


На місце події чоловік одразу викликав карету швидкої допомоги та працівників поліції. Правопорушника впіймали та районного відділення. Медики на той час забрали водія та госпіталізували в другу міську лікарню.


За попередніми даними, чоловік був у нетверезому стані, що може пояснити такий раптовий вчинок.


Хулігану тридцять два роки, проти нього відкрили впровадження за статтею 296 частини першої (грубе порушення громадського порядку з мотивів неповаги до суспільства, що передбачено ув'язненням до шести місяців або обмеженням свободи на строк до п’яти років) та статтею 122 частини першої (нанесення середньої важкості тілесні пошкодження, яке не є небезпечним для життя та карається позбавленням волі на строк до трьох років) Кримінального Кодексу України.


Якщо ви стали свідками таких подій, одразу телефонуйте в поліції за номером «102»! Можливо саме ви врятуєте життя свого сусіда або жителя!


За новинами Кривого Рогу та свого міста слідкуйте на сайті, бережіть один одного та будьте здорові!!!

ПРЯМИЙ ЕФІР