Перекриті дороги через протести продовжують спантеличувати водіїв!

Перекриті дороги через протести продовжують спантеличувати водіїв!
111158 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хвиля протестів проти підвищення послуг на комунальні тарифи продовжує набирати сили. Сьогодні ми дізнались, що тепер і на Буковині відбуваються такі мітинги. Все розпочиналось зі звичайних протестів, поки не стало причиною перекриття траси міжнародного сполучення. І хоча сьогодні президент України й висловив свою радість з приводу того, що було визначено максимальну ціну, яку поставники можуть просити за свої послуги, та це нічого не змінило.

Платіжки за комунальні послуги все ще лишаються дуже високими для більшої частини населення. Адже ціни підвищили навіть не на 1-2 гривні. Тож у селі Мамаївці, Берегомет, Неполоківці, Оршівці та в місті Кіцмань сьогодні продовжилась хвиля протестів проти того, що прибрали пільгові 100 кіловатів світла і підвищили ціни на постачання газу.

Ані мороз, ані сніг не лякають протестувальників. Вони наголосили, що не відкриватимуть траси, ні попри погані погодні умови, ні попри те, що далі збільшувати ціни вже ніхто не збирається. Люди вимагають, аби повернули попередню вартість комунальних послуг. Адже в інакшому випадку вони продовжуватимуть свої протести.

ПРЯМИЙ ЕФІР