Народження у Ніжині: демографічне поповнення району у цифрах

Народження у Ніжині: демографічне поповнення району у цифрах
174355 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поява дитини завжди викликає щирі посмішки на обличчі й щастя у душі батьків та родичів. Закарбувати цю важливу для кожної сім’ї подію та офіційно засвідчити народження малюка допомагають органи юстиції.

Торік фахівці Ніжинського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) видали 589 свідоцтв про народження.

За словами очільниці Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірини СВИСТУН, цікавим є той факт, що 2020 рік відзначився майже однаковою кількістю народжень за статевим співвідношенням – 294 хлопчики та 295 дівчат. Разом з тим, спостерігалась тенденція до збільшення народжень двійнят: у 2019 році їх народилося 5 пар, а вже у 2020 році – 8.

Нагадуємо, що у новоспечених батьків є місяць з дня народження дитини, аби отримати перший документ малюка. Прийом громадян здійснюється працівниками Ніжинського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану за адресою: 16600, Чернігівська область, м. Ніжин, вул. Московська, 3-А, телефони для довідок: (04631) 7-16-88, 2-32-57.

ПРЯМИЙ ЕФІР