Тепер грошові перекази в Ощадбанку та ПриватБанку не так просто буде провести! Зміцнення системи контролю!

Тепер грошові перекази в Ощадбанку та ПриватБанку не так просто буде провести! Зміцнення системи контролю!
19676 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом в Україні стали досить частими випадки шахрайства. Багатьом людям доводиться звертатись до поліції для того, щоб повернути свої кошти, проте відстежити такі транзакції майже неможливо.

Тож народні депутати, прагнучи захистити населення, вирішили поставити на порядок денний законопроєкт №4364. В ньому зазначається, що тепер для того, щоб провести будь-яку транзакцію, тим паче між системами різних банків, необхідно буде пройти ідентифікацію особистості. Це повинно призвести до того, що в Україні будуть посилені вимоги до управління ризиками банків та спеціальних перевірок для ідентифікації громадян.

Звісно, для особистих транзакцій та для тих, які проводять підприємства на особистих користувачів, це сильно ускладнить процес. Але тепер просто списати гроші через інтернет та будь-яку іншу банківську систему, буде набагато важче, ніж було раніше. Кожного разу, коли будуть проходити “дії, які схожі на шахрайство”, перевірку будуть проводити вдвічі детальніше. Нові вимоги торкнуться всіх та кожного, але це проводитимуть лише для того, щоб ви не переймались за ваші гроші.


ПРЯМИЙ ЕФІР