Вайлдер в бою з Ф'юрі зламав руку

Вайлдер в бою з Ф'юрі зламав руку
210877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Деонтей Вайлдер (42-2-1, 41 КО) в суботу в Лас-Вегасі в заключному бою трилогії нокаутом в 11-му раунді програв Тайсону Ф'юрі (31-0-1, 22 КО) і не зміг повернути в свої руки титул WBC .

Тренер американця Малік Скотт повідомив, що медики після бою діагностували у його підопічного перелом руки.

«Після бою ми відразу ж звернулися до лікаря, у нього травмована губа і зламана рука з пальцем. Але життя продовжується.

Я завжди говорив, що Ф'юрі не просто гарний, а скажено гарний. І сьогодні я усвідомив, що він - великий боєць, величезну повагу йому. Деонтей показав себе просто чудово, але Ф'юрі виявився ще краще і переміг», - сказав Скотт.

Деонтей Вайлдер по ходу третього бою з Тайсоном Ф'юрі двічі відправляв британця в нокдаун, але знову не зміг розвинути свій успіх.

Теги: Малік Скотт,Скотт,Малік Скотт Вікіпедія,Скотт Вікіпедія, Спорт,Новости спорта,Новини спорту,новости,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,Украина, Україна,бокс,новости бокса,новини боксу, Ф'юрі-Уайлдер,WBC Деонтей Уайлдер,WBC Уайлдер,Деонтей Уайлдер,Деонтей Уайлдер Википедия,Деонтей Уайлдер Вікіпедія,Уайлдер Вікіпедія,Уайлдер Википедия,Уайлдер,Тайсон Фьюри,Фьюри,Тайсон Фьюри Википедия,Фьюри Википедия,Тайсон Ф'юрі,WBC,Лас-Вегас, Ф'юрі,Ф'юрі ,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф'юрі Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua
ПРЯМИЙ ЕФІР