KALUSH створюють новий проєкт з автентичним звучанням

KALUSH створюють новий проєкт з автентичним звучанням
262016 ПЕРЕГЛЯДІВ

Можливо шанувальникам україномовного репу не вистачало творчості гурту KALUSH. Якщо це так, то тепер можна порадуватися, адже музиканти вирішили створити сайд-проєкт. Він називається KALUSH Orchestra.

KALUSH – це достатньо нове явище на українському музичному небосхилі. Гурт існує з 2019 року, але вже є популярним. Музиканти встигли поспівпрацювати із різними відомими українськими артистами, такими як "Океан Ельзи", Христина Соловій та Alyona Alyona. У них своє, незвичайне бачення музики. І своїми колабораціями вони привносять його і тим, з ким працюють, популяризуючи україномовний хіп-хоп. Цей рік для музикантів виявився вдалим та плодотворним, вони презентували одразу два альбоми. А тепер націлилися і на ще один проєкт.

KALUSH Orchestra запланований як більше фольклорний проєкт. Зі слів музикантів, там буде багато автентичності. Але від свого основного стилю – якісного репу українською мовою вони не відійдуть.

У нового проєкту вже вийшов перший сингл із незвичайною назвою. "Штомбер Вомбер" – так називається перший їх трек. У ньому чимало українського, автентичного колориту. І це звучить дійсно цікаво.

У новому проєкті здебільшого працюватимуть ті самі учасники, що й в основному. Проте буде й "нова кров". Наприклад, нові інструменталісти та діджей.

Чи сподобається такий формат шанувальникам гурту – покаже час. Наразі можна побачити неозброєним оком, що це – колоритно та яскраво, тому є всі шанси, що KALUSH Orchestra також отримає велику популярність.

ПРЯМИЙ ЕФІР