ГОТОВІ ДО РЕАГУВАННЯ НА ЗАГРОЗИ З БУДЬ-ЯКОГО НАПРЯМКУ

342993 ПЕРЕГЛЯДІВ
Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв ознайомився із ходом виконання заходів з підсилення оборони та вдосконалення рівня захисту кордонів у Північній операційній зоні.
За словами командувача, на даний час на всіх без виключення ділянках даної місцевості обстановка повністю контролюється Збройними Силами України, підрозділами інших військових формувань та правоохоронних органів.
– Наші оборонці щодня і щоночі виконують заходи з укріплення оборонних позицій. Зокрема збільшують кількість мінно-вибухових загороджень та їх щільність на загрозливих напрямках, – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Як зазначив командувач, особлива увага приділяється покращенню системи комплексного вогневого ураження противника, системам протитанкового вогню та протиповітряної оборони.
– Наші військовослужбовці отримують все необхідне для виконання поставлених завдань, а генерали та офіцери органів військового управління, своєю чергою, надають їм відповідну підтримку, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами, всі задіяні до виконання завдань військовослужбовці та органи військового управління готові до адекватного реагування на загрози з будь-якого напрямку.
Разом переможемо!
ПРЯМИЙ ЕФІР