Марсель вибив Ренн з Кубка Франції – Маліновський малював шедевр

Марсель вибив Ренн з Кубка Франції – Маліновський малював шедевр
170048 ПЕРЕГЛЯДІВ

Марсель зустрічався з Ренном в рамках 1/16 фіналу Кубка Франції.

Кубок Франції, 1/16 фіналу

Марсель – Ренн – 1:0

Гол: Гендузі, 59

Український новачок "олімпійців" Руслан Маліновський лише нещодавно перебрався у Лігу 1, втім вже вдруге потрапив у стартовий склад команди на матч. Раніше він відіграв 66 хвилин проти Лор'яна (3:1) і 23 хвилини проти Труа (2:0), але результативними діями не відзначався. У 1/32 фіналу Кубка Франції Марсель переграв клуб з трясовини Єр. Натомість Ренн, який вже у лютому стане суперником Шахтаря у плей-офф Ліги Європи, залишив за бортом турніру Бордо з Данилом Ігнатенком.

Маліновський ледь не оформив дебютний гол за "фокейців" вже на старті матчу. Українцю довірили виконати штрафний метрів за 35 від воріт. Руслан ризикнув пробити з далеку, однак влучив у стійку. Це міг бути шедевр! До свистка на перерву команда українця переважала Ренн за ударами – 6 у Марселя проти 1 у "червоно-чорних".

У другій половині долю матчу визначив Маттео Гендузі. Лоренц Ассіньон втратив кілька чудових нагод врятувати Ренн від поразки. Отже, Марсель проходить у 1/8 фіналу Кубка Франції. "Червоно-чорні" вилетіли з турніру.

Джерело

Теги: Марсель, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, новини футболу, Новости, Новини, новости футбола,Кубок Франції,Марсель – Ренн,Ренн,Марсель – Ренн – 1:0,Гендузі,Ліга 1,Руслан Маліновський,Маліновський,Руслан Маліновський Вікіпедія,Маліновський Вікіпедія,Лор'ян,Труа ,плей-офф Ліги Європи,плей-офф ,Ліга Європи,Шахтар,Бордо ,Данило Ігнатенко,Ігнатенко,Данило Ігнатенко Вікіпедія,Ігнатенко Вікіпедія,Маттео Гендузі,Маттео Гендузі Вікіпедія,Гендузі Вікіпедія,Лоренц Ассіньон,Ассіньон,Лоренц Ассіньон Вікіпедія,Ассіньон Вікіпедія,Марсель вибив Ренн з Кубка Франції
Автор: admin.sportcomua
ПРЯМИЙ ЕФІР