Центрфорвард "Арізони" з хет-триком став головною зіркою вечора НХЛ: відео

Центрфорвард "Арізони" з хет-триком став головною зіркою вечора НХЛ: відео
304012 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зірка "Арізони Койотіс" Нік Шмальц опинився нагорі трійки найсильніших виконавців ігрового дня в Національній хокейній лізі.

 

26-річний форвард уперше в кар'єрі закинув три шайби та оформив асист під час побиття "Сент-Луїса" (5:0). Саме уродженець Вісконсина дав старт розгрому "Блюз" у середині другого періоду.

Шмальц спершу результативно завершив вихід 2 в 1 із Краусом. Далі він переграв голкіпера в ближньому бою після прориву від правого борту. А на десерт зіграв на добиванні з "п'ятака" після потужного кидка Хейтона. Згодом ще й узяв участь у гольовій атаці з шайбою останнього.

Упевнена домашня перемога не змінила турнірного становища обох команд. "Арізона" та "Сент-Луїс" залишаються за межами зони плей-офф у Центральному дивізіоні. Суперники випереджають лише тутешнього аутсайдера – "Чикаго".

Доповнили топ-3 зірок вінгер "Анахайма" Френк Ватрано та воротар "Арізони" Карел Веймелка. Перший оформив хет-трик проти "Колорадо" на виїзді (5:3). Натомість одноклубник Шмальца зробив 33 сейви та записав до активу шатаут.

Джерело

Теги: Зірка "Арізони Койотіс" Нік Шмальц,Зірка "Арізони Койотіс" Шмальц,Арізона Койотіс Нік Шмальц,Арізона Койотіс Шмальц,Арізона Койотіс ,Нік Шмальц,Шмальц,Нік Шмальц Вікіпедія, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Баскетбол,Сент-Луїс,Анахайм Френк Ватрано ,Френк Ватрано ,Арізона Карел Веймелка,Карел Веймелка,Нік Шмальц і Карел Веймелка стали героями "Койотіс",Карел Веймелка
Автор: admin.sportcomua
ПРЯМИЙ ЕФІР