ЗСУ уразили ангар із технікою і БК рф на лівобережжі Херсонщини: кадри з тепловізора

ЗСУ уразили ангар із технікою і БК рф на лівобережжі Херсонщини: кадри з тепловізора
271933 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські артилеристи і дронщики успішно відпрацьовують по ворожих об'єктах на тимчасово окупованому лівому березі Дніпра у Херсонській області. Попередньо, поблизу Нової Збур'ївки "накрили" сільськогосподарські ангари, де росіяни ховали свою військову техніку з боєкомплектом. Зафіксовано масштабну пожежу й вторинні вибухи снарядів.

Як саме виглядає потужна "бавовна" з детонацією на лівобережжі Херсонщини на моніторі тепловізора, показали зранку 28 березня в своєму Телеграм-каналі бійці спецпідрозділу VOG-17 Сил оборони України, які працюють на Таврійському напрямку.

На яскравих кадрах із тепловізора ландшафт українського півдня виглядає як космічний пейзаж, однак можна роздивитись момент удару, потужний вибух і пожежу з подальшою вторинною детонацію – з цього випливає, що українські оператори БПЛА поцілили в боєприпаси противника.

Точна локація влучної атаки не розголошується. Однак, за даними ветерана-кіборга ЗСУ, військового блогера Кирила Недрі, протягом попередньої доби росіян на лівобережжі Херсонщини "накрили" одразу в кількох точках. Зокрема, в районі Каховки згоріло "залізо", про що свідчили характерний запах і дим. У Новій Збур'ївці уражено артилерійську техніку й машини з боєкомплектом. А під Олешками "демобілізовано" особовий склад противника.

Найбільш результативне влучання – у Новій Збур'ївці, селі у Голопристанській міській громаді Скадовського району Херсонської області, де росіяни облаштували ангари мирної тракторної бригади під зберігання "Градів", САУ та "Уралів" з БК.

"Для умиротворення заблукалих вояк було застосовано високоточний "дірокол" 155-мм калібру: 4 ангари – у кожному по 4 дірки. Наслідки було добре видно й чутно з відстані 3 км: палало, детонувало й диміло з кожної дірочки! Воєнне залізяччя за пару годин перетворилося на мирний металобрухт", – зазначає автор каналу.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , війна в Україні,бк рф, Херсон
ПРЯМИЙ ЕФІР