Усик оголосив з ким планує провести наступний бій

Усик оголосив з ким планує провести наступний бій
278394 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик поділився планами на найближче майбутнє.

Український боксер підтвердив, що його наступним суперником має стати обов'язковий претендент на лінії WBA Даніель Дюбуа, повідомляє YouTube-канал " target="_blank" rel="nofollow noopener">Київський торт.

Вусик висловив готовність вийти проти нього у ринг. За словами чемпіона, бій із британським суперником може відбутися наприкінці літа.

"Першою стоїть WBA, це Дюбуа. Ми думали відбоксувати 29 квітня, але ми знаємо, що у нього травма коліна. Потім хотіли зробити у варіанті змін, щоб насамперед вийшла IBF, але це все робочі моменти, і там щось не вийшло.

Напевно, це буде Дюбуа наприкінці літа. Я не говорю, що це сто відсотків відбудеться, але в цьому напрямі працює команда. І Олександр Красюк, і Егіс Клімас у цьому напрямі працюють.

Розкішний план – Британія, Дюбуа. Взагалі клас. Поїду до Британії, я її дуже люблю, мені там подобається. Мої перші великі досягнення були саме у Британії. У Ліверпулі ще по любителях, потім Лондон, "Атамани", потім Ентоні Джошуа. Це місце мені подобається. Мені подобаються фанати, люди", – сказав Усик.

Раніше повідомлялося, що WBA зобов'язала Олександра Усика розпочати переговори про бій із Даніелем Дюбуа.

Джерело

Теги: WBA ,Дюбуа,Даніель Дюбуа,Даніель Дюбуа Вікіпедія,Дэниел Дюбуа Википедия,Александр Усик ,Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Олександр Усик,Олександр Усик ,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Бокс,новости бокса,новини боксу,Новости,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,WBA, WBO ,IBF
Автор: admin.sportcomua
ПРЯМИЙ ЕФІР