Вогневі групи ППО отримали оновлення, яке допоможе краще полювати на "Шахеди" вночі

440753 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські воїни з бойових підрозділів у Північній операційній зоні отримали необхідні в їх бойовій роботі речі, а також подарунки, що бережуть тепло людських сердець.

Про це розповів генерал-лейтенант Сергій Наєв, який навідався до захисників.

Зокрема два екіпажі вогневих груп з протиповітряної обороні отримали для більшої ефективності ведення вогню вночі нові потужні пошукові зенітні прожектори. Їх передали небайдужі українські бізнесмени. У нашій зоні відповідальності ними вже встановлений своєрідний рекорд – ними збито до 67 відсотків ворожих БпЛА. Подарунки, думаю, збільшать цю ефективність.

Медичні рюкзаки, турнікети та медикаменти передали волонтери з Великої Британії, які з початку повномасштабної агресії Росії підтримують Україну і допомагають нашим Силам оборони.

Також воїни отримали палкий привіт від тих, кого захищають. Подарунки були створені власними руками дітей-сиріт. Діти особисто зв’язали маскувальну сітку, спекли пиріг, а також передали ялинкові прикраси у вигляді сердець та янголів, які вболіватимуть та оберігатимуть українських військових.



Як повідомляв Україна Інформ, Наєв привітав з Різдвом військовослужбовців підрозділу, що несе службу у Північній операційній зоні.

Разом Переможемо!
ПРЯМИЙ ЕФІР