Самоправець, який переобладнав горище багатоповерхівки у 8 квартир з метою продажу, постане перед судом

Самоправець, який переобладнав горище багатоповерхівки у 8 квартир з метою продажу, постане перед судом
31572 ПЕРЕГЛЯДІВ
Київською місцевою прокуратурою №1 скеровано до суду обвинувальний акт відносно зловмисника, який самовільно захопив горище багатоквартирного будинку у Голосіївському районі столиці, чим завдав значної шкоди інтересам інших мешканців будинку.
 
 
 
Як раніше повідомлялось,  чоловік на підставі підроблених документів зареєстрував 8 неіснуючих квартир, які начебто утворилися в результаті переобладнання горища на мансардний поверх будинку, розташованого по вул. Паньківській в м. Києві, з метою подальшого власного збагачення.
 
 
 
Підробивши Розпорядження Голосіївської РДА, молодик узаконив право розпорядження та користування вказаним майном та зареєстрував за собою право власності на всі «новоутворені» квартири.
 
 
 
Надалі, не маючи дозвільної документації, зловмисник розпочав самовільне переобладнання горища під житлові квартири з метою їх подальшої реалізації та отримання грошової вигоди.
 
 
 
На даний час обвинувальний акт відносно зловмисника за ст. 356 КК України та ч. 4 ст. 358 КК України (самоправство та використання підроблених документів) скеровано до Голосіївського районного суду міста Києва для розгляду по суті.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
ПРЯМИЙ ЕФІР