60 років разом: одесити відсвяткували ювілейне діамантове весілля

60 років разом: одесити відсвяткували ювілейне діамантове весілля
86404 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в Малиновському відділі ДРАЦС відбулася надзвичайна подія: пара, яка прожила 60 років разом, повторно обмінялася шлюбними обітницями.

Ювіляри Георгій Васильович та Ганна Василівна познайомилися у 1956 році, а через 3 роки офіційно зареєстрували свій шлюб.

Минуло 60 років. Одна із доньок пари  вирішила подарувати батькам емоції, які вони відчули в день свого весілля, та організувала урочисту реєстрацію діамантового ювілею.

Послуга «Ювілейне весілля» була запроваджена Міністерством юстиції України в 2018 році. Завдяки їй будь-яка сімейна пара,  незважаючи на те, прожили вони у шлюбі 1 рік чи 60, може нею скористатися.

«Найголовніше у подружньому житті –  вірність, довіра та кохання! Потрібно працювати над відносинами, а головне любити! І тоді  60 років проходить як один день», - поділилися досвідом ювіляри.

Привітали пару з цією надзвичайною датою начальник Головного територіального управління юстиції в Одеській області  Руслан Сауляк, начальник Управління державної реєстрації Юрій Чердинцев, директор Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Олена Китайська та представник Малиновської районної адміністрації Ганна Миколайчук.

«Ювілейне весілля» – це відновлення почуттів. Ми показуємо, що в Україні розвинені сімейні традиції та цінності. Дуже важливою є популяризація таких подій серед молоді, адже родинні цінності – це дуже важливо, вони є основою держави. Ми хочемо, щоб молодь цим надихалася та ставила собі у приклад», - прокоментував очільник юстиції Руслан Сауляк.

Бажаємо нашим ювілярам міцного здоров’я та ще довгих років щасливого подружнього життя!

ПРЯМИЙ ЕФІР