Буковинець сплатить 85 тис грн штрафу за незаконне придбання з метою збуту та транспортування тютюнових виробів

Буковинець сплатить 85 тис грн штрафу за незаконне придбання з метою збуту та транспортування тютюнових виробів
142978 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Прокуратура Чернівецької області підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, за обвинуваченням  мешканця Глибоцького району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту та транспортування з цією метою незаконно виготовлених підакцизних товарів).

 

Встановлено, що в червні цього року, обвинувачений перебуваючи на КП МТК «Калинівський ринок» в м. Чернівці, придбав у невстановленої слідством особи 101 ящик (маже 50 000 пачок) тютюнових виробівбез марок акцизного податку України, після чого транспортував їх у сховку з метою подальшого контрабандного вивезення та збуту за кордоном.

 

Однак, довести свій злочинний умисел до кінця не зміг, оскільки його протиправна діяльність була викрита та припинена працівниками Чернівецької митниці ДФС у міжнародному пропускному пункті «Порубне-Сірет» в селі Тереблене Глибоцького району Чернівецької області.

 

Вироком Глибоцького районного суду Чернівецької області чоловіка визнано винним в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні та призначено покарання у виді 85 000 гривень штрафу, з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених тютюнових виробів.

 

Пресслужба прокуратури Чернівецької області

 

 

 

ПРЯМИЙ ЕФІР