Банк, фінансова компанія, фізична особа, державний реєстратор, правоохоронні органи та судді в одному клубку, який називається - РЕЙДЕРСТВО

177496 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Чернівецькому апеляційному судді відбулось чергове судове засідання у справі N 725/3690/ 17 за позовом Штефанеси Георгія Георгійовича до ТОВ «Плафена – ЛТД» Плаксія Манолія Васильовича, про стягнення трьох відсотків річних від простроченої суми за весь час прострочки.

Рішення Першотравневого районного суду м. Чернівці від 14 червня 2019 року у задоволенні цих позивних вимог відмовлено.

Адвокати  Штефанеси Г.Г  подали  на це рішення апеляційну скаргу.

Журналісти ГСІА «Ваша Надія» побували на цьому засіданні .

Ось, що там відбувалось: Плаксій М.В подав колегії суддів Владичин А.І, Куленда М.І та Перепелюк І.Б відвів , однак цю заяву навіть не розглянули залишивши її без розгляду, хоча відвід був з підстав порушення процесуальних прав Плаксія М.В.

Постанову, ця ж колегія, винесла не на користь М.В Плаксія, а його опонента Штефанеси Г.Г.

Апеляційний суд скасував законне рішення суду першої Інстанції та стягнув на користь Штефанеси Г.Г. 104040,47 доларів США так званих З% річних .

Все це вчинено в супереч  вимогам ст. 1054 ЦК України, де кредитором може бути тільки фінансова установа.

Замовний характер справи показав і той факт, що головуючий суддя  Владичин А.І читав обставини справи на початку судового засідання уже повністю з готової Постанови ( зверніть на це увагу).

Навіщо така комедія ?

В сюжеті показано і інші обставини цієї не простої справи Плаксія М.В.

В сюжеті Манолій Плаксій дає розширене пояснення цим обставинам .

В тім дивіться самі. Буде цікаво.

Теги: Ваша Надія,Федір Олексюк,Манолій Плаксій,Георгій Штефанеса,Евробуд XXI,Чернівецький апеляційний суд ,Суддя Владичан А.І,Суддя Куленда М.І,Суддя Перепелюк І.Б,ТОВ ФК ФінКепітал,Господарський суд чернівецької області ,Державний реєстратор Микитюк Ігор Анатолійович,Державний реєстратор КП Кельменецьке РБТІ,Банк Форум ,Беззаконня ,Рейдерство ,Злочинні дії ,Свавілля на Буковині ,Першотравневий районний суд міста Чернівці
ПРЯМИЙ ЕФІР